ŞANLIURFA / HALİLİYE - Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2023

Şbt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlık sürecinin etkili ve verimli hâle getirilmesini sağlamak, okullarda yürütülen akademik çalışmaları desteklemek amacıyla hayata geçirilen "Hedef YKS - LGS" Projesi kapsamında Şanlıurfa il geneli koordinasyon toplantısı 15 Şubat Perşembe günü Şanlıurfa İl Milli Eğitim konferans salonunda gerçekleştirildi.

İmam hatip lise ve ortaokullarından müdürlerimiz ile proje koordinatörlerimizin katılımıyla yapılan toplantıda LGS ve YKS'ye hazırlık kapsamında yapılan DYK çalışmaları, hazırlık kampları ve bundan sonraki süreçte neler yapılacağı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

LGS üzerine seminer Velilerimize Verildi

Verimli Ders Çalışma Semineri

Ara

Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip lisesi ve Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  tanıtım klipleri

Ara

Mezun öğrencimiz başarıya giden yoları anlattı

Ara

Yazar Yaşar Bayraktar okulumuzda seminer verdi.

Ara

Öğrencilerimiz motivasyon amaçlı kitap fuarına götürüldü

Ara

Soru Çözmede karşılaşılan güçlükler konulu eğitim rehber öğretmenlerimiz arafından verildi.

Ara

Rehberlik servisi tarafından etkili zaman yönetimi için hazırlanan döküman

8.SINIFLAR KASIM AYI DENEME SONUÇLARI

LGS başarısını arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor.

Deneme Sınav Takvimimiz

Kitap Fuarına Katıldık

Akademik Takip Komisyonu Kasım ayı toplantımızı yaptık

Ara

8. sınıf öğrencilerine yönelik soru tipleri ve çözüm yolları etkinliği yaptık . Etkinliğimiz öğrencilerimizin karşılaştığı soru tiplerinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda verimli geçti.