ŞANLIURFA / HALİLİYE - Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu

ingilizce-Arapça

ingarp

Ara

Arapça sınıfı öğrencilerimiz etkinliklerle Arapça eğitiminde ilerlemeye devam ediyor.

Ara

6/B Sınıfımızın Öğretmenler Günü için hazırlamış oldukları mektuplar ve video öğretmenlerimize ulaştırıldı.

May

Aylık olarak düzenlenen ingilizce bilgi yarışmasında kazanan 5-D sınıfını tebrik ediyoruz

Nis

Geçen dönem ingilizce dersinde üstün başarı göstererek sınavlarda yüksek puan alan öğrencilerimizi belgelerle ödüllendirdik.

Nis

Tübitak 4006 projesinde hazırlamış olduğumuz Çarkıfelek oyunu ile öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyorlar.

Mrt

Sınıflar arası ingilizce yarışmasını kazanan 5/C oldu.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

5-B sınıfımızda gerçekleştirdiğimiz Snapwords etkinliği , İngilizce kelime anlamlarının eğlenceli çizimlerle kağıt üzerine aktarılması çalışmasıdır. Bu şekilde öğrencilerin görsel öğeler yardımıyla  kelime öğrenmesi daha kalıcı hale gelmektedir.