ŞANLIURFA / HALİLİYE - Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

ÇEDES Kulübümüzün Sabır Temalı çalışması kapsamında aşağıdaki videolarımızı izletelim.

Ara

BİGEP (Başarıyı izleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Filistin Şiirimizdir" temalı şiir dinletisi gerçekleştirildi. Dinleti tüm veli ve öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Filistinde çok zor günler yaşayan kardeşlerimizin yararına düzenleyeceğimiz kermes'e tüm veli ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Ağu

27 ağustos pazar günü yapılan kabul sınav sonuçlarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

Kermes etkinliğimiz yoğun katılımla güzel bir şekilde gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimizin katkı sağladığı kermesin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Emek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

HER SINIFTAN BİR KUMANYA projesi kapsamında Adıyamandaki depremzede kardeşlerimize öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katkısı ile gıda paketleri ulaştırdık.

Ara

Vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize namaz çizelgesi dağıtıldı

Haz

Sezai KARAKOÇ ismi ile okul kütüphanemizde yaşayacak

Nis

4. sınıfı bitiren ilkokul kız öğrencilerine  yönelik uygulayacağımız kabul sınavına başvurular başladı.

Nis

Okul dergimizin Genç Nida'nın 2.sayısı çıktı.Derginin ortaya çıkarılmasında katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Mart ayı içerisinde okulumuzda Tübitak 4006 projesini gerçekleştirdik. Tübitak 4006 Bilim Fuarında toplamda 22 ürün sergilendi. 2 gün süren fuarımıza veli ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Mart ayının son haftasında düzenlediğimiz 2 kermes ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize maddi destek olmayı amaçladık.

Mart ayında katıldığımız bilgi yarışmasında bir üst tura çıkmamıza rağmen beraberlik sonucu çekilen kura da maalesef elendik.

Nis

Mesleki rehberlik doğrultusunda 8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan grup ,Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ve zeytin dalı kampüsünde bulunan okulları ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldılar.

Nis

Okulumuz Dİn Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mahmut CULFA tarafından öğretmenlerimize Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu seminer verildi.

Kas